240219 28.jpg

Smash

Every birthday counts ... Especially the first

 

De cake smash is een van de bekendste fotoshoots die er is in de kinderfotografie, maar dit kan zoveel ruimer dan enkel knoeien met een taart.

De fotoshoot start in de propere fase, uiteraard, je kindje helemaal uitgedost in een prachtig verjaardagspakje dat moet vastgelegd worden! Hierna zet ik de taart, fruit, food, ...erbij en gaat je kindje op verkenning, wat moet ik hier nu mee” kun je zo van hun gezicht lezen.Langzaam zullen ze aan de slag gaan met het ontleden van deze lekkernij.

Nadat je kindje zich heeft uitgeleefd, mag hij/zij spetteren in badje vol bubbels voorzie dus zeker propere kleding en handdoek! 

Eén van de leukste dingen om te doen is een gepersonaliseerd decoor ontwerpen voor jullie spruit! Vertel me zoveel mogelijk over je kindje zijn/haar interesses of vertel me over je ideeën voor de sessie en ik creëer de sessie voor jou kleine schat! 

Er zijn verschillende soorten smashes/splashes: Pannenkoeken, donuts, spaghetti, fruit, ... maar ook gewoon lekker met verf kliederen maakt dit moment extra leuk. Het gekste eerst, het geen dat het beste past bij jullie deugeniet!

 

Voor een taart komt er minimaal €25 bij en moet tijdig besteld worden.

© KIM 1 November 2020 027.jpg

1uur 

Incl. 5 foto's

basis decor

€110

© 29 AUGUSTUS 2020 Shana 013.jpg

1 uur 

incl. 15 foto's

decor on demand

€220

1 uur 

incl. alle foto's

incl. stoefboekje

decor on demand

incl. taart

€300

©  18 Oktober 2020 Riley 031.jpg

1 uur 

Incl. alle foto's

Incl. 15 x 15 album

Decor on demand

Canvas of 5 Shapes

incl stoefboekje

incl. taart 

€390

Budget

Wonderfull

Budget

Precious

To remember